Xperia Z3 een van de populairste smartphones van de maand


 

In oktober waren iPhone 6 en iPhone 6 Plus zeker de populairste smartphones. De lancering van deze twee telefoons werd gevolgd door vele controverses, zoals het probleem van het buigen of het zogenaamde #dyegate probleem met vlekken op kunststof delen op de iPhone. Maar deze keer willen we ons richten op een andere mobiel dat een speciale blogpost verdient, want het is een van de meest gewenste mobiele telefoons onder onze klanten, in aanvulling op de iPhone-modellen.

Wij presenteren de Sony Xperia Z3, een van de telefoons waar onze klanten het meest in geïnteresseerd waren in oktober en november!

Sony vlaggenschip – Xperia Z3

xperia z3 vlaggenschap

Deze Android-telefoon heeft alles wat je van een topmodel zou willen hebben- en het is zelfs waterdicht! Het heeft een groot scherm van 5,2 inch en een indrukwekkende camera die hoge kwaliteit foto’s maakt, zelfs bij weinig licht. Xperia Z3 is een van de meest krachtige telefoons die je kunt kopen en een van onze aanbevelingen als je niet een grote Apple fan bent.

Xperia Z3 accessoires voor enthousiasten

SCR24 case z3

Wil je een nog betere mobiele ervaring? Dan kunnen we zeggen dat het kan worden bereikt door het gebruik van de juiste accessoires. En MyTrendyPhone heeft veel aan te bieden op dit gebied ;). We hebben alle accessoires die je mobiele telefoon zeker nog beter en efficiënter zullen maken op verschillende manieren – van beschermende covers en hoesjes tot audio accessoires en gadgets. Bij ons vind je de officiële accessoires van Sony en vele andere producten van bekende en minder bekende fabrikanten. Controleer deze pagina en ontdek meer over je mobiel, aanbevolen accessoires en krijg precies wat je nodig hebt!

Denk je dat de Xperia Z3 de titel verdient van de meest gewenste mobiel van de maand?