Welk besturingssysteem past bij jou persoonlijkheid?


Besturingssystemen

Gezien het feit dat Apple iPhone iOS, Google Android, Windows Phone en Blackberry Research in Motion zijn enkele van de meest gebruikte besturingssystemen voor mobiele telefoons, is het geen geheim dat elk van hen tegemoet moet komen aan een specifieke subgroep van smartphone gebruikers.

Hoewel er wordt gezegd dat mensen hun mobiele telefoons kopen op basis van hun behoeften, kunnen we niet ontkennen dat de smartphone modellen en OS kan de persoonlijkheid van de gebruiker weergeven.

iOS

Typische iOS gebruiker

De typische iPhone-gebruiker ziet zichzelf als cool en stijlvol – een extravert in de meeste gevallen. Hij of zij wil geld besteden aan de hoge kwaliteit merken en producten. Ondertussen wordt hij of zij gezien door andere smartphone gebruikers als te lui, waarschijnlijk omdat iOS applicaties eenvoudig te gebruiken zijn.

Android

Typische Android gebruiker

De typische Android gebruiker ziet zichzelf als de incarnatie van Albert Einstein. Hij of zij meestal denkt dat hij/ze te slim is om een iPhone of een Blackberry te gebruiken. Gebruikers geven meestal de voorkeur aan de flexibiliteit van het Android besturingssysteem. Ze worden gezien als snobs door iPhone gebruikers, en door Blackberry-gebruikers als budget-vriendelijke smartphone gebruikers met niet veel geld te besteden.

Windows Phone

Typische Windows Phone gebruikers

Windows Phone 8 biedt functies die geschikt zijn voor gebruikers die liever een eenvoudige interface willen hebben die kan worden aangepast. Windows Phone gebruikers houden niet van experimenten. Hij/zij kiest voor hetzelfde systeem op zijn computer. Ze weten natuurlijk dat Samsung Galaxy S4 en iPhone 5 geweldige telefoons zijn, maar weten ook dat Windows steeds populairder wordt.

BlackBerry

Typische BlackBerry gebruiker

De typische Blackberry gebruiker ziet zichzelf als een professional, een ondernemer die behoefte heeft om verbonden te blijven te allen tijde. Hoewel het waar is dat RIM heeft de Blackberry op de markt gebracht als de beste zakelijke telefoon, worden Blackberry-gebruikers gezien door iPhone-gebruikers als old-school smartphone gebruikers die met de traditie niet kunnen breken.

Elk smartphone besturingssysteem is goed voor sommige mensen, maar ze zijn niet allemaal goed voor iedereen. Zoek een telefoon die bij jou persoonlijkheid past.