Maak perfecte groepsfoto’s met één van deze drie selfie sticks!


Als je denkt dat een selfie stick een helemaal onnodig voorwerp is, lees deze tekst toch maar liever niet. Indien je dit product toch wel nuttig vindt, lees hier welke drie selfie sticks je best kunt gebruiken om mooie en interessante selfies van jezelf en je vrienden te maken. Als je veel reist en dus gedwongen bent om veel foto’s op afstand te maken, dan is een goede selfie stick gewoon een must have! In onze online shop kun je een reeks verschillende selfie sticks vinden.
We kiezen voor deze drie modellen:

Te weinig plaats in je rugzak? Kies dan voor de Smartline Pocket selfie stick!

Indien je op zoek bent naar een kleine en praktische selfie stick die niet zoveel plaats in je tas neemt, raden wij je aan om de perfecte Smartline Pocket selfie stick te kopen. Het kan van 10cm tot 40cm verlengd worden en daarom is het één van de meest praktische selfie sticks in onze collectie.

Smartline Pocket

Chique fel roze selfie stick – Kjstar Z06-3

Deze Kjstar Z06-3 selfie stick die via Bluetooth werkt maakt foto’s en video’s in moeilijk te bereiken gebieden. Daarnaast is de roze kleur van de stick heel aantrekkelijk en past goed bij een chique stijl. Deze selfie stick is compatibel met iOS 4.0 en hoger, en Android 3.0 en hoger.

 

Roze Kjstar Z06-3

 

Robuuste Hoco UltraSonic Wave selfie stick en camera mount

Hoco UltraSonic Wave sefie stick compatibel met iOS en Android smartphones behoudt alle camerafuncties beschikbaar: in- en uitzoomen, video maken, van voor- naar achtercamera wisselen enz. Je kunt het ook als een camera houder gebruiken.

Selfie stick Hoco UltraSonic Wave

 

De bovengenoemde sticks en veel andere modellen vind je op onze pagina. Gebruik een selfie stick en geniet van leuke en grappige foto’s!