TOP 3 covers voor Samsung Galaxy S3 mini


 

Hieronder hebben we enkele aanraders uit ons assortiment geselecteerd, accessoires die de populaire Samsung Galaxy S3 Mini beschermen op een eenvoudige en effectieve manier

Samsung Galaxy S3 mini is een zeer populaire smartphone. Het toestel is stijlvol en compact, een beetje kleiner dan de beroemde Galaxy S3. Hieronder volgt de lijst van de top 3 covers voor de Galaxy S3 mini die je toestel zullen beschermen:

Flip Case Galaxy S3 mini – oranje

S3 mini flip cover

Dit populaire product is origineel van Samsung (EFC-1M7FO). Het bestaat uit twee delen – de stijvige achterkant die de originele achterkant van je telefoon vervangt en de de zacht kunstleer aan de voorkant, die het scherm van je telefoon beschermt. De case is verkrijgbaar in verschillende kleuren (net zoals de telefoon zelf) om aan allerlei specifieke gebruikerseisen te voldoen.

Retro Cassette

S3 mini retro cover

Retro accessoires zijn trendy en modieus. Deze Samsung Galaxy S3 mini cover heeft een zeer modern cassette-ontwerp aan de achterkant. De cover is zeer makkelijk aan te brengen aan de achterkant van je telefoon. Aanbevolen in combinatie met een screen protector.

Battery case – zwart

S3 mini batterijhoes

Battery cases zijn een welkome aanvulling op moderne smartphones. Ze beschermen de telefoon tegen beschadigingen en verlengen de batterijduur. Deze cover met ingebouwde batterij is ook verkrijgbaar in wit. De Samsung Galaxy S3 mini heeft een 1500 mAh batterij, dus de batterij van 2000 mAh zal een paar extra uren gebruik leveren. De case heeft ook een kleine staandaard aan de achterkant. In de video hieronder leggen we uit hoe het werkt: