Samsung lanceert twee Galaxy S6 modellen op MWC 2015?


 

We hebben al veel geruchten gehoord over de Galaxy S6, en we zijn een beetje teleurgesteld dat Samsung niks heeft gezegd over zijn aankomende vlaggenschip telefoon. Maar na het CES evenement komt er ook de MWC 2015 (02-05 maart), en volgens een recent rapport, zal het bedrijf inderdaad twee versies van het apparaat lanceren.

samsung galaxy s6

Volgens meerdere bronnen zullen we niet alleen de Galaxy S6 zien maar ook de Galaxy S6 Edge, plus een nieuwe SmartWatch met een display vergelijkbaar met de Moto 360. Onlangs is er een foto van een nieuwe metalen behuizing voor de S6 gelekt, en het lijkt erop dat Samsung niet meer plastic gebruikt voor zijn top modellen, maar een meer premium design. De S6 Edge moet een vergelijkbaar ontwerp hebben met de Note Edge en zal waarschijnlijk beschikken over een gebogen glazen display.

Beide telefoons moeten worden geleverd met een vergelijkbare specificaties: een 5″ QHD scherm, een resolutie van 2560 x 1440 pixels, twee processor versies – een octa-core Spandragon 810 processor en een octa-core Exynoes 5430 processor – 3GB RAM (misschien zelfs 4), en een aantal opties voor opslag (maximaal 128GB). De S6 zal komen met een 20-megapixel camera, terwijl de S6 Edge een 16-megapixel sensor zal hebben.

Dus op Mobile World Congress 2015 kunnen we veel verwachten van Samsung 🙂