Oog in Oog met de Nieuwe iPhone 6s, 6s Plus, iPad Pro en Meer


Fieuw. Het is zeker weten een druk jaar geweest voor Apple. Woensdag op het Keynote evenement heeft het bedrijf met trots de meest grandioze producten gepresenteerd waar ze het afgelopen jaar aan gewerkt hebben – een aantal vers gebakken iPad tablets, de iPad Pro en de iPad Mini 4, een nieuwe, verbeterde Apple tv (waarin Siri aan het roer zit) en het kroonjuweel in de vorm van twee iPhones, de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. In plaats van dat we het beste voor het laatst bewaren, beginnen we hier – met de twee winstmakers van Apple.

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus: Een kijkje binnenin

iPhone 6S en iPhone 6S+

Als u een kijkje neemt onder de aluminium kap, merkt u onmiddellijk dat beide mobieltjes werken met de snellere en verbeterde 64-bit A9 chipset. Wat u niet kunt zien, maar wel zult merken, is dat de smartphones werken op iOS 9. De camera’s van de iPhone 6s en 6s Plus hebben ook een boost gehad. De primaire iSight camera heeft nu 12 megapixel en kan in 4K opnemen. De Face Time camera aan de voorkant is verbeterd naar 5 megapixels en stelt u in staat prachtige, warme selfies te maken met behulp van de Retina HD display flits. Daarbij komt nog de Live Foto’s optie, die van uw afbeeldingen onvergetelijke minivideo’s maakt. U kunt het vergelijken met de bewegende foto’s uit Harry Potter. Dat is, moet u toegeven, best wel cool.

3D Touch: De Next-gen Interactie met Uw iPhone

De iPhone 6S en 6S Plus: 3D Touch Optie

We gaan verder met de 3D Touch functie. De geruchten waren inderdaad juist – vanaf nu kunt u verschillende interacties uitvoeren afhangend van hoe hard u op uw display drukt. Afgezien van tikken, swipen en indrukken, wat ieder van ons waarschijnlijk slapend kan doen, kunt u nu spieken en ploffen. Uh-huh.. Dus wat betekent dat? Nou, het betekent dat als u haast hebt, u snel naar een e-mailtje kunt gluren zonder het echt te openen. Dan wanneer het moment daar is, drukt u simpelweg wat harder, en dan ploft het mailtje vanzelf open. Zo simpel is het.

iPad’s Laatste Trends

Apple Pencil voor de iPad Pro

Om te beginnen, de iPad Pro is enorm. Het heeft een 12.9-inch scherm en zijn breedte is net zo groot als de iPad Airs hoogte. Ook presteert de nieuwe tablet sneller dan de iPad Air 2 en Apple beloofd dat de batterij tot 10 uur meegaat. Nog een enorm nieuwigheidje is de introductie van de Apple Pencil (sorry, Steve!). Dit is een bewegingsgevoelige Stylus die een Lightning oplader heeft zodat u gemakkelijk kunt opladen via de iPad Pro.

De iPad mini 4 is, over het algemeen, een hele kleine Air 2. Dun, licht, glanzend en werkend met een A8 chip die, volgens Apple, de zwaarste apps moet aankunnen.

De nieuwe iPhones zullen vanaf 25 September te koop zijn en zullen, afgezien van de standaard kleuren goud, zilver en space gray, nu ook verkrijgbaar zijn in rosé goud.