Officiële Apple accessoires voor iPhone 5S en iPhone 5C


 

Bij de officiële presentatie van de nieuwe iPhones, introduceerde Apple ook cases voor beide modellen, evenals een docking station. We zullen een kijkje nemen op alle nieuwe accessoires beschikbaar.

iPhone 5C Silicone Case met openingen

iPhone 5C originele hoesjes

Deze iPhone 5C cases zijn gemaakt van siliconen / rubber materiaal en hebben een microvezel binnenkant. Door deze uitsparingen zie je de originele kleur van de telefoon, dus je kunt eigenlijk een kleur van de nieuwe iPhone 5C combineren met een andere kleur van de case.

De iPhone 5C is verkrijgbaar in groen, blauw, geel, roze en wit. Het idee is dat je een leuke combinatie met een hoesje hebben en op de website van Apple kan je al zien hoe er verschillende combinaties uit zien. In de Amerikaanse Apple Store, worden de covers aangeboden voor $29.

iPhone 5S Luxury leren hoesje

iPhone 5S leren hoesjes

Deze iPhone 5S hoesjes zijn niet zo kleurrijk maar zeker meer luxe producten. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, beige, blauw, bruin, zwart en rood. Dus je maakt een combinatie van beschikbare iPhone 5S kleuren (grijs, zilver en goud) met de combinatie van de minder opvallende kleuren dan die van de iPhone 5C. De kleuren zijn van hoge kwaliteit zodat ze niet snel verdwijnen. De binnenkant is gemaakt van zacht microvezel materiaal zodat de iPhone wordt beschermd tegen krassen. De leren hoesjes worden verkocht in de VS voor $39.

Docks voor iPhone 5S of iPhone 5C

Originele Apple docks voor iPhone 5S / 5C

Apple onthulde ook twee nieuwe iPhone 5S / iPhone 5C docks, een perfecte oplossing om je telefoon rechtop te houden terwijl het wordt opgeladen en gesynchroniseerd. De docks losten $29 en ze zien er identiek uit. Het enige verschil is in grootte.