MyTrendyPhone levert de ‘Ontwerp je eigen cover’ service


 

Smartphones zijn voor bijna iedereen essentieel geworden. Ze worden dagelijks gebruikt, leveren geavanceerde functies en hebben een trendy en moderne look. Iedereen kiest de telefoon die hij/zij prefereert, afhankelijk van de functies, stijl en prijs van de smartphone.

Om onze smartphones te beschermen maken we gebruik van diverse accessoires: hoesjes, covers of skin stickers. Maar voor een echt unieke bescherming raden we aan onze nieuwe dienst – Ontwerp je eigen hoesje. Personalseer je smartphone met je eigen GSM cover! Meer info vind je op deze link: https://www.mytrendyphone.nl/shop/design-uw-cover-116854p.html

Ontwerp je eigen cover

Kortom kan je je eigen foto uploaden dia dan wordt gedrukt op de achterkant van de telefoon cover. De foto (vakantie, huwelijk , baby, jezelf…) moet tenminste 1200px hebben. Nu is het mogelijk om een aangepaste iPhone case te hebben met een foto van jezelf of je familieleden.

Uniek cadeau met een persoonlijk tintje

Dit soort covers is een perfect kadootje voor iedereen. Ongeacht de gelegenheid, is het nu makkelijk om een uniek cadeau met een persoonlijk tintje te maken, dankzij deze nieuwe MyTrendyPhone dienst!