Motorola Moto G onthuld


 

Motorola Moto G smartphone is officieel gepresenteerd als een betaalbare smartphone die veel kenmerken van de topmodellen biedt. De telefoon kost $ 179 / $ 199 in de VS

Het toestel heeft een mooi 4.5 inch scherm met de resolutie van 1280 x 720 pixels en is scherper dan de apparaten in dezelfde prijsklasse. De gebogen randen en afgeronde achterkant zitten comfortabel in je hand. Het ontwerp is sterk geïnspireerd door de Moto X, die voor de  VS markt wordt gemaakt.
Motorola Moto G betaalbare smartphone
De 3,5 mm audio-aansluiting zit aan de bovenkant van de telefoon, volume- en power-knoppen aan de zijkant en een Micro-USB-poort aan de onderkant. 8GB of 16GB intern geheugen zijn verkrijgbaar, afhankelijk van het model.

Met de Snapdragon 400 processor in de Moto G, in combinatie met 1 GB RAM-geheugen, kan de telefoon direct reageren bij het navigeren door de Android homescreens en apps. Multitasking is gemakkelijk en snel in tegenstelling tot de meeste andere betaalbare telefoons.
Motorola Moto G Android

Een 5-megapixel camera aan de achterkant is misschien niet bijzonder indrukwekkend, maar de foto’s zien er redelijk gedetailleerd uit op het 4.5″ scherm en kleuren zijn vrij scherp in goed verlichte omstandigheden. De standaard camera app is bijgewerkt en is nu makkelijker te gebruiken op da Moto G.

Motorola Moto G heeft ook een aanpasbaar uiterlijk, met verwisselbare achterkant in verschillende kleuren.