Moshi Muse iPad hoes


 

Sinds de iPad gelanceerd werd, begonnen fabrikanten inmiddels te ontwikkelen de bijbehorende iPad accessoires. Dit geldt vooral voor de iPad hoezen en covers, die de populairste accessoires voor iPad zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Moshi Muse. Het hoesje biedt niet meer dan gewone bescherming tegen krassen en stoten, maar daarom werd het ontworpen op de eerste plaats.

Moshi Muse iPad sleeve

Moshi Muse iPad hoes

Het eerste wat je zal merken aan de Muse is de buitenlaag gemaakt van een zacht materiaal dat zeer comfortabel is om vast te houden en ziet er goed uit. De case heeft een magnetische sluiting, zonder rits. De binnenkant van de ze iPad case is gemaakt van Moshi’s Terahedron microfiber materiaal. Niet alleen biedt dit materiaal een zachte, krasvrije omgeving, maar het zal ook het iPad scherm schoon houden.

Er is ook een extra zakje voor adapters en dunnere kabels. Als je van plan bent om met een fatsoenlijke aantal accessoires te reizen, moet je toch deze ergens anders verpakken. Tegen zijn zeer redelijke prijs, is het heel makkelijk de Moshi Muse aan te bevelen voor de meerderheid van de iPad gebruikers. Er zijn natuurlijk iPad hoezen die betere bescherming en functionaliteit bieden, maar als je gebruik maakt van je iPad thuis, is de Moshi Muse ontworpen voor jou.

iPad 2, iPad 3, iPad 4 sleeve - Moshi Muse

Moshi Muse Apple iPad 2 / 3 / 4 case

De Moshi Muse iPad case is compatibel met iPad 2, 3 en 4. In MyTrendyPhone vind je deze hoes in grijs of paars. Moshi biedt ook de Muse voor de MacBook 13″ (grijs, paars en zwart) en de MacBook Air 11″ (grijs). Al deze modellen vind je in onze webwinkel. Deze iPad 4 tas is ook ideaal als een kerstcadeau voor alle iPad gebruikers.