LG G Flex met ‘zelfhelende’ achterkant [VIDEO]


 

Vorige maand onthulde LG zijn eerste smartphone met een gebogen scherm. De LG G Flex heeft een aantal unieke kenmerken en de smartphone is uitgerust met een’zelfhelende’ achterkant die automatisch (of automagisch) kleine krasjes verwijdert

G Flex gebogen smartphone

Naast een flexibel gebogen scherm, heeft de bekende Koreaanse fabrikant LG nog een fascinerend kenmerk toegevoegd aan dit innovatieve apparaat-de mogelijkheid om kleine krasjes in het materiaal te genezen. Ze gebruiken een zogenaamde ‘self-healing’ (zelfhelende) coating – met deze technologie belooft LG dat de G Flex krassen vanzelf kan laten verdwijnen. Dit gebogen apparaat is niet alleen gebogen, maar eenmaal gekrast, na enige tijd lijkt de telefoon vanzelf te genezen, waardoor de krassen bijna verdwijnen.

Daarom kan de LG G Flex dagelijks gebruik weerstaan meer dan andere smartphones met high-end specificaties zoals een 1080 p display en Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor. Het is nog niet bekend of ook het scherm bestand is tegen krassen, zoals de achterkant van het apparaat. Hier de video die de LG G Flex krasbestendigheid en duurzaamheid toont: