De 5 leukste Huawei P8 Lite covers op een rijtje


Wij zijn ervan bewust dat dit een geweldig telefoonmodel is, maar hij zou nog mooier en bij jouw eigen stijl aangepast kunnen worden met enkele accessoires die hem ook uitstekend tegen eventueel schade zullen beschermen. Om je wat tijd te besparen die je anders op een zoektocht zou doorbrengen, hebben wij de 5 leukste Huawei P8 Lite covers hier voor jou op een rijtje gezet.

De elegante witte Huawei P8 Lite flipcover
Elegante witte flip cover voor Huawei P8 Lite

Dit is een origineel accessoire van Huawei, dus is er geen enkel twijfel over of het perfect op je toestel zal passen. Het betreft een PU leren product met een hard kunsstof omhulsel waar je smartphone in geklikt dient te worden. Wij vonden de witte uitvoering de absoluut meest elegante, maar maak je je geen zorgen, het komt ook in nog drie andere kleuren (blauw, zwart en bruin).

De Huawei P8 Lite bookcase cover in zwart
Huawei P8 Lite flip cover met magneet in de kleur zwart

Dit beschermende product is vrij robuust waardoor je zeker weet dat je goed je gsm zult beschermen. Het heeft een uiterst interessant kenmerk en dat is het flapje dat de cover dicht houdt en dat vanuit de binnenkant naar achteren gevouwen wordt. De sluiting is magnetisch, dus is het zeker aan te raden aan mensen die een hekel hebben aan plotseling het scherm van hun mobiele telefoon blootgesteld hebben.

De dunne doorzichtige Huawei P8 Lite S-curve TPU cover
Doorzichtige S-curve TPU cover voor Huawei P8 Lite

Indien je je smartphone wilt beschermen, maar de geringe afmetingen ervan wilt behouden, is dit het beste artikel voor jou. Het uiterlijk van je toestel blijft intact, met de uitzondering van een leuke gematteerde S-curve. Deze cover is zeer gemakkelijk aan te brengen omdat het volledig flexibel is. Het beschikt ook over anti-glijdende korrels aan de zijkanten die voor een uitstekende grijp zorgen.

De kleurrijke Huawei P8 Lite view folio case
Hot pink cover met venstertje voor Huawei P8 Lite

Perfect voor mensen die niet telkens een hoesje willen openen om na te kijken wie hun belt. Door het handige venstertje aan de voorkant kan je alle belangrijke informatie zonder moeite meteen zien, terwijl je telefoon gezellig in een sterk plastic omhulseltje beschermd ligt. Door de hot pink kleur zal je nooit onopgemerkt blijven, maar dit product komt ook in wit en zwart voor degenen die graag een beetje onopvallend willen blijven.

De zilverkleurige 2-in-1 bumper cover voor Huawei P8 Lite
Dubbel functionele bumper voor de P8 Lite

Deze geweldige bumper beschermt niet alleen maar de randen, maar ook de achterkant van je mobieltje. De aluminium omlijsting biedt goede bescherming tegen stoten en deuken die door een val kunnen ontstaan en de kunststof cover zorgt dat de achterkant van je toestel krasvrij blijft. Hij is bijzonderlijk chic in de kleur zilver, maar je kunt hem ook in goud en zwart aanschaffen.

Wij hopen dat wij je hiermee een beetje geholpen hebben om een mooie accessoire voor je dagelijkse metgezel te vinden en wij raden je ook aan om het gehele assortiment van P8 Lite covers op onze website te bekijken, want misschien zal je nog iets vinden dat precies aan jouw behoeftes zal voldoen als het om je smartphone versieren en beschermen gaat.