Honor 8 kreeg zijn waardevolle opvolger: de Huawei Honor 9


De Huawei Honor 9 werd officieel aangekondigd op 27 juni in Berlijn, 15 dagen na de eerste publieke presentatie in China. Volgens de Android Headlines waren bijna 4 miljoen mensen snel genoeg om hem binnen de eerste 4 dagen na het Chinese evenement te reserveren! En hier is waarom.

Een droomduo: indrukwekkende kenmerken en een geweldige prijs

De Honor 9 heeft voornamelijk uitstekende karakteristieken, en hij wordt gelanceerd onder de crème de la crème van de Android-wereld van smartphones om twee voor de hand liggende redenen: zijn aantrekkelijke prijs en zijn opvallende eigenschappen. Wij zijn van mening dat hij ook in Europa en in Nederland echt populair zal worden.

Huawei Honor 9

Bron: huawei.com. Alle foto’s blijven eigendom van de rechtmatige eigenaar.

 

De hardware is aanzienlijk verbeterd in vergelijking met de Honor 8 en kan zelfs in zekere mate met het Huawei’s topmodel, de P10, vergeleken worden. De eigenaars van de ‘9’ kunnen genieten van de 5,15 inch full HD display, 20MP dubbele achtercamera en 8 MP selfie camera. De nieuwste en beste processor van het bedrijf, de Kirin 960, zorgt ervoor dat hij soepel werkt, samen met een duurzame batterij van 3200 mAh. Kopers kunnen kiezen tussen 4 en 6 GB RAM en 64 tot 128 GB interne opslagruimte. Hij komt met Android 7.0 Nougat direct uit de doos en heeft een AKM Hi-Fi audio chip die belooft van de audio ervaring een live optreden te maken. De kosten variëren naar gelang de specificaties, maar het ligt toch ver onder de prijzen voor de topmodellen op de markt van concurrenten.

Ontworpen om opnieuw en opnieuw te imponeren

Elke blik op de Honor 9 bevestigt zijn onberispelijke ontwerp, dat een mengsel van metaal en glas met een compact, mooi body combineert. Beschikbare kleuren komen in de vorm van glanzende tinten van amber goud, blauw, zwart en grijs.

Honor 9 in verschillende kleuren

Bron: huawei.com. Alle foto’s blijven eigendom van de rechtmatige eigenaar.

 

De vingerafdruk scanner is naar voren verplaatst, verdubbellend als thuisknop onder het scherm. De lichtgekromde rug maakt het toestel makkelijker te grijpen en het zit zeer goed in de hand. Toch moeten sommige beschermende accessoires in overweging worden genomen. In de MyTrendyPhone webwinkel vind je geweldige Huawei mobiele accessoires om je stijlvolle smartphone te beschermen en alles wat je nodig heeft om nog meer aan zijn prestaties te kunnen toevoegen.