How-to: S Voice gebruiken op de Samsung Galaxy


 

S Voice-functionaliteit op de Samsung Galaxy toestellen is erg handig als je je smartphone handsfree wilt gebruiken. S Voice is een zeer veelzijdige functie en biedt de mogelijkheid om vele functies van je apparaat te gebruiken zonder dat je op het scherm tikt. Hier lees je hoe je deze app kunt gebruiken voor je dagelijkse taken:

S Voice activeren

Er zijn verschillende manieren om de spraakopdrachten te activeren. Klik op Apps om de S Voice te vinden. Klik op het S Voice icoontje en dan Menu. Selecteer Instellingen. Enable “Open via the Home key” en ook “Wake up command“. Nu kan je de S Voice activeren door tweemaal op de homeknop te tikken en “Hi Galaxy” te zeggen om de functie te actveren.

s voice

Veel functies van de telefoon kunnen worden bediend met je stem en het is erg handig. Bijvoorbeeld, je kan een gesprek voeren, een SMS-bericht schrijven, een notitie maken, of een alarm instellen. Alarm kan je ook uitschakelen door “Stop” te zeggen, of herhalen met het woord “Snooze”.

Telefoon met je stem bedienen

Met de S Voice kan je veel functies van je telefoon met je stem bedienen. Bijv, je kan een gesprek beantwoorden of weigeren door ‘Answer‘ of ‘Reject‘ te zeggen. De luidspreker wordt automatisch ingeschakeld als je een gesprek beantwoordt en dit is echt handig als je handen nat of vuil zijn. Ga gewoon naar My device > Voice control en schakel alles in 🙂