Beste gratis reis apps voor op vakantie


 

Met deze reis apps op je smartphone en tablet kun je makkelijk vluchten zoeken, accomodatie vinden, vreemde talen begrijpen – kortom bijna alles! Dit zijn handige reisapps die je moet gebruiken als je een gepassioneerde reizger bent!

 

1) Skyscannerskyscanner
Je kunt er snel en makkelijk de goedoopste vlucht mee vinden naar je bestemming. Je kunt ook prijzen vergelijken van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen. Dus een super fijne app voor op reis, vooral als je wat wil besparen.

De app is verkrijgbaar voor: iPhone, iPad, Android, BlackBerry en Windows Phone.

 

booking

2) Booking
Booking app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone. Je kunt er goedkope hotels mee vinden, met foto’s en reviews van gebruikers.

 

 

Trip-Advisor

3) Tripadvisor
Met deze app kan je beoordelingen vinden van hotels, luchtvaartmaatschappijen, restaurants, ervaringen van andere reizigers en nog veel meer. Voor iOS, Android en Windows Phone, en natuurlijk gratis!

 

 

google-translate

4) Google Translate
De populaire Android app is ook voor iOS verkrijgbaar. Met deze app zal je taalbarrières doorbreken. Geniet van de reis!

 

 

navfree

5) NavFree
Met gratis autonavigatie apps moet je niet meer dure GPS toestellen of kaarten gebruiken. Nu kan je de smartphone en tablet ook als navigatie gebruiken en er zijn talloze gratis apps verkrijgbaar. Gebruik NavFree gratis app om datakosten te besparen in het buitenland. Handige kaarten kan je ook gratis downloaden.

Goede reis!