Apple iPhone reistips


 

Je iPhone kan de ultieme reisgenoot zijn als het correct wordt gebruik.

Hier enkele tips voor het gebruik van je iPhone in het buitenland, met of zonder een data-abonnement. Als deze handige tips kunnen je helpen de kosten laag te houden, en het meeste uit je apparaat te halen.

iPhone5/5S hoesje - Paris

iPhone Reistips

*Wi-Fi gebruiken – Het gebruik van Wi-Fi op je iPhone is gratis, en is verkrijgbaar bij diverse coffeeshops, internet cafe’s en bibliotheken.
*Cache Apps downloaden – In veel apps worden je reisinformatie gecachet, dus zelfs wanneer dataroaming is uitgeschakeld, en als je een Wi-Fi-netwerk niet kunt vinden, heb je  nog steeds toegang tot je notities, vluchtinformatie en reisgidsen. Met betrekking tot de eerste tip, kan je ook Wi-Fi Finder apps gebruiken die Wi-Fi locaties voor je verwachte bestemmingen downloaden.
*Roaming uitschakelen – standaard, moet je telefoon roaming uitschakelen wanneer je naar het buitenland reist, maar zorg ervoor dat het uitgeschakeld is door naar Vliegtuigmodus te gaan.
*Adapter kopen – Dit kan al een deel van je reisplan zijn. Zo niet, dan heb je een geschikte adapter nodigom je iPhone op te laden.
*Skype downloaden – Skype is een gratis app en met een goede internet verbinding kan je heel veel geld besparen.
*Een andere telefoon kopen – Een goedkope telefoon kopen met een aanzienlijk aantal minuten.
*Fetch New Data” uitschakelen – Sommige apps kunnen automatisch controleren updates. Deze functie kan je uitschakelen in je iPhone-instellingen.
*Statsgidsen downloaden met Offline toegang – Veel iPhone stadsgidsen kunnen wordne gebruikt zonder internetverbinding.
*Spelletjes downloaden – De iPhone App Store is vol games die perfect zijn om de tijd te doden op een lange vlucht. Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden d emogelijkheid om je telefoon op te laden tijdens het spelen.
*Contacten exporteren – Het is altijd mogelijk om je toestel te verliezen dus zorg ervoor dat je synchroniseert je contacten en andere belangrijke informatie.