5 geweldige Android smartphones van het najaar 2012


 

Dit is het seizoen voor geweldige Android-telefoons – en er is een aantal spannende apparaten die we kunnen verwachten dit najaar. Hier is de lijst van 5 telefoons, maar vergeet niet: het seizoen is pas net begonnen en misschien zullen we daarnaast nog veel goede smartphones zien.

1) LG Nexus

Misschien de nieuwe LG Nexus smartphone?

Nieuwe Nexus van LG?

We hebben veel geruchten gehoord over dit nieuwe toestel – misschien zal het de Nexus 4 of Optimus Nexus heten – maar tot nu toe, is niets eigenlijk officieel onthuld. Toch kunnen we verwachten dat het apparaat binnenkort wordt gelanceerd – een nieuwe versie van de Galaxy Nexus, met een beter scherm, betere camera, en strak, modern ontwerp. De telefoon zal waarschijnlijk de nieuwe processor van 2 GB RAM hebben. De nieuwe Nexus zal natuurlijk op Google Android draaien.

2) LG Optimus G

Optimus G van LG

LG Optimus G Android smartphone

We hebben al over deze smartphone geschreven (lees hier onze volledige review van de LG Optimus G). De telefoon is echt geweldig met veel nieuwe details en functies – en terwijl Samsung en Nexus telefoons domineren de smartphone markt, denken we dat deze LG telefoon ook veel heeft te bieden.

3) Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note II

Galaxy Note 2 phablet

De opvolger van originele Galaxy Note Samsung smartphone is klaar voor de smartphonemarkt. De grote telefoon / tablet / phablet, stylus concept biedt een aantal unieke en interessante elementen in de wereld van Android.

 

4) Motorola Droid Razr HD en Razr HD Maxx

Droid Razr HD Maxx Android smartphone

Motorola Droid Razr HD Maxx

De nieuwe lijn van Motorola Razr telefoons trekt da aandacht van gebruikers. Razr HD en Razr Maxx HD zullen binnenkort gelanceerd zijn, en met hun bouwkwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur van de batterij, zullen ze zeker een goede optie zijn voor de Android liefhebbers.

 

5) HTC One X+

One X Plus Android telefoon van HTC

HTC One X Plus

HTC One X is een van de beste Android telefoons op de markt, samen met de Samsung Galaxy S3. Met de One X +, heeft HTC een krachtigere processor, extra opslagruimte, en een grotere batterij toegevoegd aan het apparaat. (Bekijk ons breed scala aan HTC accessoires, waaronder accessoires voor HTC One X.)