Top 5 beste anti-virus apps voor Android tablets


 

Android is een opensourceplatform / besturingssysteem dat zeer populair is, maar helaas is ook kwetsbaar voor virussen en malware. Het beschermen van het systeem is van het grootste belang. Veel antivirus programma’s voor Android-telefoons zijn beschikbaar op Google Play, maar hoe zit het met tablets? Hier zijn de 5 populairste antivirus programma’s voor Android tablets.

Avast! Mobile Security

 

Avast antivirus voor Android

Avast! Mobile Security is een gratis Android app, die het apparaat zal beveiligen tegen virussen. Avast! Mobile Security heeft een geschikte interface voor zowel Android mobiele telefoons als tablets. De applicatie kan de gegevens en bestanden scannen maar biedt ook de mogelijkheid om een verloren of gestolen toestel te volgen en terug te vinden. De app blijft constant actief en draait op de meeste tablet modellen.

Norton Mobile Security

 

Norton antivirus voor Android

Norton Mobile Security is een ander antivirus programma met interface die bij de grote schermen van Android tablets past. Als je de app op verschillende platformen wil installeren, kan je in dit geval al je apparaten tegelijk beschermen. De applicatie heeft een virusscanner, uiteraard met de mogelijkheid om te kiezen voor de bestanden die moeten worden gescand. Norton Mobile Security heeft een zeer eenvoudige interface, waardoor het zeer gemakkelijk is te gebruiken.

AVG Anti-Virus Free

 

AVG anti-virus voor Android tablets

AVG Anti-Virus Free isook een zeer populaire antivirus app voor Android tablets. De software scant nieuwe bestanden en programma’s in reële tijd om maximale bescherming voor de tablet te garanderen. AVG Anti-Virus Free heeft ook een Task manager om vervelende apps uit te schakelen.

Zoner AntiVirus

 

Zoner antivirus voor Android tablets

Zoner AntiVirus biedt een speciale versie voor Android tablets, waardoor je gewoon gebruik kan maken van de applicatie op het grote scherm. Met Zoner Anti-Virus kan je de tablet, geheugenkaart of specifieke bestanden op virussen scannen. De app biedt ook bescherming tegen diefstal, kinderbeveiliging voor oproepen, Taakmanager en nog veel meer.

Lookout Security & Antivirus voor Android

 

Lookout Android antivirus app

Lookout Security & Antivirus voor Android staat al bekend onder Android gebruikers. Hiermee kan je het toetsel scannen op virussen en ook spyware detecteren en verwijderen. De app is niet voorzien van een geschikte interface voor tablets, maar Lookout Security & Antivirus voor Android is een zeer goede, veilige oplossing voor degenen die hun apparaat willen beschermen.