Internet in privé modus gebruiken op een iPhone?


 

Privé-browser activeren

Privé-browser is een functie van je Internet-browser die je toelaat om anoniem te surfen op het internet. “Anoniem” betekent hier dat je browsegeschiedenis (gegevens en cookies) niet wordt opgeslagen. Hiermee kan je veilig surfen zonder sporen achter te laten op je iPhone.

Safari prive browsen
Safari

Volg onderstaande stappen om privé-modus te activeren op je iPhone (iOS7):

Open Instellingen
Navigeer naar Safari > Niet volgen

Hiermee kan je cookies blokkeren, maar ook activeren van de waarschuwing voor mogelijk frauduleuze sites.

Een andere, ook eenvoudige, manier om prive-modus in te schakelen is: open je Safari-browser en navigeer naar de menubalk onderaan in Safari, klik vervolgens op Prive. Dit zal automatisch anoniem browsen activeren.