HTC Sensation XE telefoon met Beats Audio


 

HTC heeft officieel Sensation XE handset aangekondigd, met een aantal verbeterde specificaties en Beats Audio

HTC Sensation XE met Beats Audio wordt aangedreven door een 1,5 GHz dual-core processor. Dit is een Android toestel voorzien van een 4,3-inch touchscreen met QHD (540 x 960) resolutie en heeft een grotere 1730mAh batterij die langere gebruiksduur levert. Als de eerste smartphone geproduceerd met Beats Audio, wordt deze speciale Sensation editie van HTC ook geleverd met een speciale Dr Dre koptelefoon en afstandsbediening waarmee gebruikers door liedjes kunnen bladeren of oproepen nemen. Er is ook een micro-USB 2.0 (5-pins) poort met mobiele high-definition video link (MHL) voor de USB-of HDMI-verbinding (speciale HDMI kabel vereist voor HDMI-aansluiting)

Beats Audio heeft drie belangrijke voordelen in de Sensation XE: de headset, de DSP en de audio-profielen. De hands-free kit die we normaal vinden verpakt in een nieuwe mobiele telefoon doos is hier vervangen door een rubberen Beats headset in het oog springende rode kleur, met een in-line afstandsbediening – voor het beantwoorden van oproepen en het afspelen van media – en comfortabel oordopjes met een selectie van drie verschillende maten.

HTC Sensation XE met Dr Dre headset

Zodra deze headset is aangesloten, zal de telefoon automatisch activeren een Beats-geoptimaliseerde geluidsprofiel dat volgens HTC, zal vollere bas en scherper geluid leveren.

De HTC Sensation Beats combineert een snelle, krachtige Android telefoon met een van de beste audio merken van vandaag. Deze telefoon is zeker een serieuze concurrent voor de Samsung Galaxy S2. Er zijn een paar andere verschillen tussen deze en de oude Sensation. De dual-core processor is sneller dan in het vorige model, op 1,5 GHz, in vergelijking met 1,2 GHz. Dat maakt de Sensation XE sneller dan de huidige versie van de Samsung Galaxy S2. De andere belangrijke verandering is de batterij. De Sensation XE batterij heeft een iets grotere capaciteit dan die van de oorspronkelijke Sensation, met extra 25 minuten gesprekstijd in vergelijking met het vorige model, dat iets meer dan 7,5 uur biedt. De camera is dezelfde, met een 8-megapixel resolutie.

HTC Sensation XE met Beats Audio technologie

HTC Sensation XE kunt u in MyTrendyPhone kopen. We hebben ook een breed scala aan HTC accessoires voor deze telefoon. Andere specificaties en kenmerken van deze geweldige nieuwe telefoon van HTC kunt u op onze website bekijken.